Maureen De Decker, Dierenarts

Ik ben Maureen De Decker, afgestudeerd sinds vorig jaar optie paard keuzevak rund. Na een periode van werken in een gemengde praktijk ben ik sinds enkele weken in contact gekomen met Dairy Vet Shops, een heel innovatief en progressief concept. Door veranderingen in de veehouderij en de wetgeving hierrond is er nood aan een verandering in het diergeneeskundig denken. Ikzelf ben voorstander van de preventieve diergeneeskunde, een aspect dat heel technisch en theoretisch van aard is.

DSCF4992

Met de ontwikkeling van goede producten zoals onder andere Bovisel, het Medria kalfalarm- en bronstdetectiesysteem en ADF melkbekers kan ik mijn visie terugvinden in het Vet Shops concept. Door de exclusiviteit van de producten die enkel door de dierenarts kunnen aangeraden worden, is er een goede aanvulling op de bedrijfsbegeleiding. Met uitbreiding van Dairy Vet Shops naar Pet Vet Shops (voor de kleine huisdieren) en Horse Vet Shops (voor de paardenveearts en -houder)  wil ik mijn steentje bijdragen in het steunen en vertegenwoordigen van het concept bij elke geïnteresseerde veterinair, boer en huisdierhouder.

Hiervoor sta ik paraat als vertegenwoordiger van Vet Shops voor Oost-Vlaanderen en kunt U bij mij terecht voor vragen of een babbel over de verschillende producten.

Groeten,
Maureen
0496 574 500
maureen@dairyvetshops.eu